Kaspersky VPN

Kaspersky VPN-funktionalitet är inte tillgängligt i alla regioner.

Endast tillgängligt i Kaspersky Plus och Kaspersky Premium.

VPN-anslutningen upprättas med Kaspersky VPN Secure Connection, som erbjuds som en del av Kaspersky Plus-prenumerationsplanen. Kan du starta Kaspersky VPN Secure Connection från menyn Starta (i operativsystemet Microsoft Windows 7 eller en tidigare version), från startskärmen (i operativsystemet Microsoft Windows 8 eller en senare version), eller från fönstret i Kaspersky-programmet.

För att starta Kaspersky VPN Secure Connection från Kaspersky-programmets fönster:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Gå till avsnittet Integritet.
  3. I blocket Kaspersky VPN, klicka på knappen Använd.

Detta öppnar huvudfönstret för Kaspersky VPN Secure Connection.

Mer information om användningen av Kaspersky VPN Secure Connection finns i hjälpavsnittet för detta program.